Lirik Lagu Kepranan - Wiwid Widayati

Lirik Lagu "Kepranan" dari Wiwid Widayati. Lagu ini di ciptakan oleh Manthous. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kepranan - Wiwid Widayati

Lirik Wiwid Widayati - Kepranan


Title : Kepranan
Artist : Wiwid Widayati
Songwriter : Manthous
Album : Tembang Asmoro Vol. 6
Label : Aini Records

Lirik Kepranan


kepranan jroning atiku
nalikane pisanan ketemu
dasar priyo kang sembodo
wicaksono lan lebyo ing karyo

kepranan solah bawamu
nyoto lantep wasise wicoro
wiroges sarto wiropo
nyoto ndiko priyo kang sulistyo

jroning batin tuwuh roso tresno
kang soyo ngrembogo
rino kelawan wengi sliramu tak anti anti
wong bagus tak impi impi

soko soroting netramu
yen ra selak sak jroning batinku
ra luput pangggraito ku
ono tresno sak jroning batinmu

kepranan jroning atiku
nalikane pisanan ketemu
dasar priyo kang sembodo
wicaksono lan lebyo ing karyo

kepranan solah bawamu
nyoto lantep wasise wicoro
wiroges sarto wiropo
nyoto ndiko priyo kang sulistyo

jroning batin tuwuh roso tresno
kang soyo ngrembogo
rino kelawan wengi sliramu tak anti anti
wong bagus tak impi impi

soko soroting netramu
yen ra selak sak jroning batinku
ra luput pangggraito ku
ono tresno sak jroning batinmu

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Ati Karep Bondo Cupet