Lirik Lagu Irenne Ghea - Tresno Suci

Lirik Lagu "Tresno Suci" dari Irenne Ghea Monderela ini di ciptakan oleh Miswan Samudra. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Irenne Ghea - Tresno Suci

Lirik Irenne Ghea Monderela - Tresno Suci


Title : Tresno Suci
Artist : Irenne Ghea Monderela
Songwriter : Miswan Samudra
Label : Samudra Record

Lirik Tresno Suci


Sembur esemmu
Nggawe bungahe uripku
Landep pandengmu
Nembus jero punjer rosoku
Lugure tresnomu tak tompo ning atiku

Langit lan bumi iku kang dadi seksi
Janjimu lan janjiku urip bareng dadi siji
Mugo biso dadi langgenge crito iki
Tresno suci sampek tekone pati

Sembur esemmu
Nggawe bungahe uripku
Landep pandengmu
Nembus jero punjer rosoku
Lugure tresnomu tak tompo ning atiku

Langit lan bumi iku kang dadi seksi
Janjimu lan janjiku urip bareng dadi siji
Mugo biso dadi langgenge crito iki
Tresno suci sampek tekone pati

Langit lan bumi iku kang dadi seksi
Janjimu lan janjiku urip bareng dadi siji
Mugo biso dadi langgenge crito iki
Tresno suci sampek tekone pati
Tresno suci sampek tekone pati

Baca Juga : Lirik Lagu Lungsuran Dudo - Irenne Ghea