Lirik Lagu Happy Asmara - Sayang 12 (Nahan Kangen)

Lirik Lagu "Sayang 12 (Nahan Kangen)" dari Happy Asmara. Lagu ini di ciptakan oleh Om Tok. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Happy Asmara - Sayang 12 (Nahan Kangen)

Lirik Happy Asmara - Sayang 12 (Nahan Kangen)


Title : Sayang 12 (Nahan Kangen)
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Om Tok
Album : MP4 Vol. 4
Label : Aini Records

Lirik Lagu Sayang 12 (Nahan Kangen)


lungaku nganti seprene
lungaku pancen wes suwe
kangen kowe adoh panggone
kangen anak lan bojone

telung tahun dadi tkw
sabar tak lakoni dewe
trenyuh ati kroso kangene
kangen anak sak dalane

bojoku kowe tresnoku
anakku kowe sayangku
sabar aku kudu sabar
pengen ketemu sedelo wae

bojoku kowe tresnoku
anakku kowe sayangku
sabar aku kudu sabar
pengen ketemu sedelo wae

telung tahun dadi tkw
sabar tak lakoni dewe
trenyuh ati kroso kangene
kangen anak sak dalane

bojoku kowe tresnoku, anakku kowe sayangku
sabar aku kudu sabar, pengen ketemu sedelo wae
bojoku kowe tresnoku, anakku kowe sayangku
sabar aku kudu sabar, pengen ketemu sedelo wae, pengen ketemu sedelo wae

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Sayang 6 (Tresno Ngapusi)