Lirik Hana Monina - Simpangan Karo Mantan


Title : Simpangan Karo Mantan
Artist : Hana Monina
Songwriter : Marsono (Boleng)
Album : Single
Label : Rajawali Mitra Musik

Lirik Lagu Simpangan Karo Mantan


kelingan wektu iseh bebarengan
nanging saiki kowe mung dadi mantan
mepe pindang neng nduwure gendeng
aku iseh sayang neng ra iso nggandeng

nelongso aku rasane nelongso
nanging piye aku sadar iki sopo
aku ora ngiro yen kowe karo wong liyo
kudu tak ikhlasne yen iki garise

nandur pari di pageri boto
kadong tak pacari di gandeng konco
simpangan karo mantan rasane ora karuan
mugo ikhlas ati tekanmu rabi

nandur pari di pageri boto
kadong tak pacari di gandeng konco
simpangan karo mantan rasane ora karuan
mugo ikhlas ati tekanmu rabi

nandur pari di pageri boto
kadong tak pacari di gandeng konco
simpangan karo mantan rasane ora karuan
mugo ikhlas ati tekanmu rabi

Baca Juga : Lirik Lagu Hana Monina - Arjuna Impian