Lirik Lagu FDJ Emily Young - Gemantunge Roso

Lirik Lagu "Gemantunge Roso" dari FDJ Emily Young. Lagu ini di ciptakan oleh Arif Citenx. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu FDJ Emily Young - Gemantunge Roso

Lirik FDJ Emily Young - Gemantunge Roso


Title : Gemantunge Roso
Artist : FDJ Emily Young
Songwriter : Arif Citenx
Album : Single
Label : BW Records

Lirik Lagu Gemantunge Roso


mung kari angenan welas hang isun sambang
saiki wis ilang dadi duwen wong liyan
rasane getun temenan bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan tibane malah kelaran

sun getun temenan bengen riko sun buang
biso tah sun eman balekno ring pangkuan
magih wis duwen wong liyan jujur sing lilo nyawang
saiki welas sung temenan sun antenti masiyo sampek kapan

gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki mugo bain dadi jodo pati
gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki mugo bain dadi jodo pati

sun getun temenan bengen riko sun buang
biso tah sun eman balekno ring pangkuan
magih wis duwen wong liyan jujur sing lilo nyawang
saiki welas sung temenan sun antenti masiyo sampek kapan

gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki mugo bain dadi jodo pati
gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki mugo bain dadi jodo pati
mugo bain dadi jodo pati

Baca Juga : Lirik Lagu FDJ Emily Young - Selingkuh