Lirik Lagu Jomblo Kesekso - Eny Sagita

Lirik Lagu "Jomblo Kesikso" dari Eny Sagita. Lagu ini di ciptakan oleh Marsono (Boleng) / Nury C70. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Jomblo Kesekso - Eny Sagita

Lirik Eny Sagita - Jomblo Kesekso


Title : Jomblo Kesekso
Artist : Eny Sagita
Songwriter : Marsono (Boleng) / Nury C70
Album : Ngamen 23
Label : ENY'S Production

Lirik Jomblo Kesekso


Ngenes tenan nek di rasakno
Awan bengi kerjo mung golekne sopo
Nganti kobar aku di ece konco
Kok rung rabi padahal aku wes tuwo

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak lakoni tanpo leren ndungo marang Gusti
Mugo mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali di takoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti sing di takokne endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Sing gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urip bareng bareng karo aku

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti
Mugo mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali di takoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti sing di takokne endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Sing gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urip bareng bareng karo aku

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti
Mugo mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali di takoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti sing di takokne endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Sing gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urip bareng bareng karo aku

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali di takoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti sing di takokne endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Sing gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urip bareng bareng karo aku

Baca Juga : Lirik Lagu Eny Sagita - Nitip Kangen 2

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053