Lirik Lagu Dylla Fadyla - Gagal Rabi

Lirik Lagu "Gagal Rabi" dari Dylla Fadyla. Lagu ini di ciptakan oleh Bayu G2B. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Dylla Fadyla - Gagal Rabi

Lirik Dila Fadila - Gagal Rabi


Title : Gagal Rabi
Artist : Dylla Fadyla
Songwriter : Bayu G2B
Album : Inikah Rasanya Cinta
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Lagu Gagal Rabi


wes kadung lamaran nyebarke undangan
jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
ngopo kowe tego medot tali asmoro
demi tresno sing liyo aku mbok tinggalno

getun rasane yen pas lagi kelingan
tresno sing tak karepke kini tinggal kenangan
gari ngenteni tanggale dewe rabi
kowe malah mbatalke gawe tatu ning ati

wes kadung lamaran nyebarke undangan
jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
ngopo kowe tego medot tali asmoro
demi tresno sing liyo aku mbok tinggalno

rap ***
jane aku kurang opo, tulus ku ngekeki tresno
lamaranmu wes tak tompo, pas meh rabi kowe lungo
undangan wes tak sebarke, cincin kawin tak siapke
malah tekan dinane kowe tega mbatalke
yen ra gelem tak rabi mending ngomong ket wingi
ojo ngek’i janji sing ra iso mok lakoni
yen wes ngene iki aku kudu piye
wes kebacut yakin eh jebul dudu jodone

wes kadung lamaran nyebarke undangan
jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
ngopo kowe tego medot tali asmoro
demi tresno sing liyo aku mbok tinggalno

opo salahku nganti kowe ninggalke aku
gawe tatu ning atiku
mupuske roso tresnoku

wes kadung lamaran nyebarke undangan
jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
ngopo kowe tego medot tali asmoro
demi tresno sing liyo aku mbok tinggalno

wes kadung lamaran nyebarke undangan
jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
ngopo kowe tego medot tali asmoro
demi tresno sing liyo aku mbok tinggalno
demi tresno sing liyo aku mbok tinggalno

Baca Juga : Lirik Lagu Ora Sido Rabi - Nella Kharisma ft Ardian