Lirik Lagu Dewi Yan - Sayang Closing

Lirik Lagu "Sayang Closing" dari Dewi Yan. Lagu ini di ciptakan oleh Why Speed. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Dewi Yan - Sayang Closing

Lirik Dewi Yan - Sayang Closing


Title : Sayang Closing
Artist : Dewi Yan
Composser : Why Speed
Label : DD Star Record

Lirik Sayang Closing


Sayang po kowe ra keroso
Amung sliramu sing tak kangeni
Bumi langit kang nyekseni
Opo tresnoku ginowo mati

Ati iki iseh roso loro
Akeh cidromu tinimbang blokomu
Dodoku ngerasakne sesek
Akeh lakonmu sing ra karuan

Nanging kowe ra perduli
Duwe salah pikir wong liyo

Aku wis ra ngenali kowe
Kowe wis ra koyo biyen maneh
Ilang sayangmu marang aku
Ra ngerti kekurangan dirimu
Ra ono tegese

Sayang cubo rungokno suoro ono atiku
Perihe jek kroso mergo kowe cidro
Lungo ora kondo karo uwong liyo
Cubo kowe nggagaso umpomo kuwi kowe
Saiki wis sirno roso ono atiku
Ora kanggo kowe mending tak lilakno
Lungamu nang kono ra ono kabare
Mending crito masa lalu ra bakal tak pikirke

Ati iki iseh roso loro
Akeh cidromu tinimbang blokomu
Dodoku ngerasakne sesek
Akeh lakonmu sing ra karuan

Nanging kowe ra perduli
Luwih seneng mikir wong liyo

Aku wes ra ngenali kowe
Kowe wes ra koyo biyen maneh
Ilang sayangmu marang aku
Ra ngerti tok buang nang endi

Omah iki sing wes dadi saksi
Tatu sing ono jero atiku
Koyo tekane mongso ketigo
Ilang roso tresnoku mending closing wae

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Jika Semua Berbalik