Lirik Lagu Dalane Pisahan - Xaluna ft Intan Rahma

Lagu "Dalane Pisahan" dari Xaluna ft Intan Rahma ini di ciptakan oleh Tatak Irwanto (Xaluna). Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Dalane Pisahan - Xaluna ft Intan Rahma

Title : Dalane Pisahan
Artist : Xaluna ft Intan Rahma
Songwriter : Tatak Irwanto (Xaluna)
Label : Danangdanzt Music Production

Lirik Lagu Dalane Pisahan


Mas kok iso kowe jaluk bubar
Pas aku butuh kowe dadi gujengan
Kudu mlaku dewe tanpo awakmu
Mas opo aku iso

Dek opo aku kurang ngerteni
Nyoto mung sliramu sing ono ning ati
Pas wayah sepi kowe ono neng endi
Ora tau ngancani

Opo susah ngucap pamit ro aku sing saben dino
Pengen ngerti alesanmu ninggal aku
Terus piye kabeh janji sing tok ucap marang aku
Mlaku bareng ngelengkapi kekuranganku

Alasan aku lungo ra maksud gawe loro
Bedomu ketok tenanan karo awal pacaran
Ku susah kowe ra ono ngampet rindu wes kulino
Mungkin dadi dalan yen kudu pisahan
Tak bacutke soyo ragu ket awal raono restu
Aku wes berjuang ra ngubah keadaan
Yen kowe nagih janjimu sorry aku ra mampu
Sepurane sayang wis ilang harapan

Opo susah ngucap pamit ro aku sing saben dino
Pengen ngerti alesanmu ninggal aku
Terus piye kabeh janji sing tok ucap marang aku
Mlaku bareng ngelengkapi kekuranganku

Opo susah ngucap pamit ro aku sing saben dino
Pengen ngerti alesanmu ninggal aku
Terus piye kabeh janji sing tok ucap marang aku
Mlaku bareng ngelengkapi kekuranganku

Gedekno atimu sayang
Mugo apek sing dadi dongamu
Loromu mesti bakal mari
Senadyan udu aku sing nambani

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Rahma - Yowis Sorry

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053