Lirik Lagu BIKES (Bikin Kesel) - Jihan Audy

Lirik Lagu "Bikes Bikin Kesel" dari Jihan Audy ini di ciptakan oleh Poer Brigade. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu BIKES (Bikin Kesel) - Jihan Audy

Title : Bikes [ Bikin Kesel ]
Artist : Jihan Audy
Song writer : Poer Brigade
Arranger : Nirwana Music Studio
Video : Pandowo Production
Album : Nirwana Reborn
Label : DD Star Record

Lirik Lagu Bikes (Bikin Kesel)


Jam limo jam enem jam pitu
Nganti jam wolu
Ngenteni tekamu nganti luntur wedakku

Kowe janji karo aku ngajak metu
Nyusul ning omahku
Tak telpon hpmu ra aktif nomermu

Opo kowe lali
Opo ngelali

Bikes bikes bikes aja
Bikin aku kesel bikin aku kesel
Punya pacar yang gak tepati janji
Cuma bisa bikin sakit hati

Bikes bikes bikes aja
Bikin aku kesel bikin aku kesel
Punya pacar yang gak tepati janji
Cuma bisa bikin sakit hati

Aku mulai curigo wes ora percoyo
Bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
Yen pancen ra tresno luwih becik ngomongo
Timbang kowe ngapusi nggaweku loro ati

Aku mulai curigo wes ora percoyo
Bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
Yen pancen ra tresno luwih becik ngomongo
Timbang kowe ngapusi nggaweku loro ati

Jam limo jam enem jam pitu nganti jam wolu
Ngenteni tekamu nganti luntur wedakku
Kowe janji karo aku ngajak metu nyusul ning omahku
Tak telpon hpmu ra aktif nomermu
Opo kowe lali opo ngelali

Bikes bikes bikes aja
Bikin aku kesel bikin aku kesel
Punya pacar yang gak tepati janji
Cuma bisa bikin sakit hati

Bikes bikes bikes aja
Bikin aku kesel bikin aku kesel
Punya pacar yang gak tepati janji
Cuma bisa bikin sakit hati

Aku mulai curigo wes ora percoyo
Bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
Yen pancen ra tresno luwih becik ngomongo
Timbang kowe ngapusi nggaweku loro ati

Aku mulai curigo wes ora percoyo
Bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
Yen pancen ra tresno luwih becik ngomongo
Timbang kowe ngapusi nggaweku loro ati

Aku mulai curigo wes ora percoyo
Bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
Yen pancen ra tresno luwih becik ngomongo
Timbang kowe ngapusi nggaweku loro ati

Aku mulai curigo wes ora percoyo
Bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
Yen pancen ra tresno luwih becik ngomongo
Timbang kowe ngapusi nggaweku loro ati

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Konco Rindu