Lirik Lagu Via Vallen - Nyimpen Roso

Lirik Lagu "Nyimpen Roso" dari Via Vallen. Lagu ini di ciptakan oleh Ariek DN. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Via Vallen - Nyimpen Roso

Lirik Via Vallen - Nyimpen Roso


Judul Lagu : Nyimpen Roso
Penyanyi : Via Vallen
Pencipta : Ariek DN
Kategori : Dangdut Terbaru 2018

Lirik Lagu Nyimpen Roso


Sak tenane ati iki nduwe roso
Neng sliramu senadyan mung kesimpen ono batinku
Wes suwe tresno iki neng atiku
Soyo jeru batin iki nyonggo roso
Yo mung kanggo sliramu

Ra biso ilang nganti selawase
Roso tresnoku marang sliramu
Mergo sliramu sing paling tak tresnani
Ora bakal luntur nganti tekan pati

Jujur wae aku wedi kelangan
Senadyan tresno iki durung kesampaian
Neng sliramu sing dadi pepujanku
Emboh nganti kapan nggonku mendem perasaan

Rungokno sworoku
Rasakno neng atimu
Senadyan mung sedelo
Tulung rungokno

Tak laraske tembang iki
Wujud tresnaku sing kependem jeru
Mugo wae tembang iki
Nggugah atimu ngertio yen aku tresno sliramu

Sak tenane ati iki nduwe roso
Neng sliramu senadyan mung kesimpen ono batinku
Wes suwe tresno iki neng atiku
Soyo jeru batin iki nyonggo roso
Yo mung kanggo sliramu

Ra biso ilang nganti selawase
Roso tresnoku marang sliramu
Mergo sliramu sing paling tak tresnani
Ora bakal luntur nganti tekan pati

Jujur wae aku wedi kelangan
Senadyan tresno iki durung kesampaian
Neng sliramu sing dadi pepujanku
Emboh nganti kapan nggonku mendem perasaan

Rungokno sworoku
Rasakno neng atimu
Senadyan mung sedelo
Tulung rungokno

Tak laraske tembang iki
Wujud tresnaku sing kependem jeru
Mugo wae tembang iki
Nggugah atimu ngertio yen aku tresno sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Via Vallen - Undangan Rabi