Lirik Lagu Via Vallen - Bojo Galak 2 (Di Gawe Penak)

Ra sah di pikir nduwe bojo sing galak Urep mung sepisan kudu di gawe penak Kudu kuat atine wani nanggung bebane Kabeh di lakoni yen wes ngene dalane... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Via Vallen - Bojo Galak 2 (Di Gawe Penak)

Bojo Galak 2 (Di Gawe Penak) - Via Vallen


Judul Lagu : Bojo Galak 2
Penyanyi : Via Vallen
Pencipta : Pendhoza
Kategori : Dangdut Populer 2018

Lagu berjudul Bojo Galak 2 (Di Gawe Penak) adalah salah satu lagu dangdut terbaru yang di ciptakan oleh Pendhoza. Lagu Bojo Galak 2 (Di Gawe Penak) pernah juga di nyanyikan oleh Pendhoza, Nella Kharisma, dan juga Via Vallen. Selain lagu Bojo Galak 2 (Di Gawe Penak) ada juga lagu lainnya dari Via Vallen yaitu Sempurnakan Langkahku, Bidadari Kesleo, Aku Kudu Piye, dan lainnya. Berikut selengkapnya Lirik Lagu Via Vallen - Bojo Galak 2 (Di Gawe Penak).

Lirik Lagu Bojo Galak 2 (Di Gawe Penak)


Via Vallen - Bojo Galak 2 (Di Gawe Penak) Lirik

Ra sah di pikir nduwe bojo sing galak
Urep mung sepisan kudu di gawe penak
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
Kabeh di lakoni yen wes ngene dalane

Asem rasane kecut
Gulo rasane legi
Kabeh uwes kebacut
Yo kudu di lakoni

Saking sabare aku ngadepi kelakuanmu
Senengane nesu nesu awaku ngejak padu
Sayang aku bertahan
Senajan bojoku galak tak akan ku tinggalkan

Tetep syukuri wae
Trimo opo enenge
Mungkin iki dalane
Kuwe sing dadi jodone

Ra sah di pikir nduwe bojo sing galak
Urep mung sepisan kudu di gawe penak
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

Atiku wes kadung tresno
Senajan atiku loro

Jamu gogong telo campur beras kencur
Kadang atiku gelo nanging tresnaku ra luntur
Ibarat kowe geni aku dadi banyune
Yen kowe muni muni aku iso ngraketke

Kuwe mecucu aku tetep ngguyu
Kabeh kekurangamu melengkapi uripku
Ra sah nganggo sambat senajan kuwi berat
Tapi kowe bojoku relaku mesti kuat

Ora sah kenceng kenceng
Urep seng santai wae
Ojo nganti sepaneng
Ning di tinggal karaoke

Ra sah di pikir nduwe bojo sing galak
Urep mung sepisan kudu di gawe penak
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
Kabeh di lakoni yen wes ngene dalane

Atiku wes kadung tresno
Senajan atiku loro
Atiku wes kadung tresno
Senajan atiku loro
Saktenane ora popo

Baca Juga : Lirik Lagu Via Vallen - Up To You

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053