Lirik Lagu Pelet Nyasar - Via Vallen - Nella Kharisma - Jihan Audy - Maya Natasya

Pancen apes tenan malangnya diriku Wis tak obong menyan nggo melet sliramu Komat kamit tak woco montro neng lali jenengmu Lha kok malah nyasar sing kepelet mbahmu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Lirik Lagu Maya Natasya - Pelet Nyasar


Title : Pelet Nyasar
Artist : Maya Natasya
Songwriter : Ferry D'bgundals
Genre : Dangdut
Music : New Arista
Album : Best New Arista Hak'e Hak'e
Label : Sakura Record

Lirik Lagu Pelet Nyasar


Pancen apes tenan malangnya diriku
Wis tak obong menyan nggo melet sliramu
Komat kamit tak woco montro neng lali jenengmu
Lha kok malah nyasar sing kepelet mbahmu

Wes sewu coro tak nggo mikat tresnomu
Anggerku ben kowe dadi bojoku
Tak sebar kembang reno pitu ning ngarep omahmu
Lha kok ndilalah mbahmu sing kantil ning aku

Wes kentekan akal aku iso ngeneki dek'e
Kabeh coro tak lakoni malah ngene kedadiane
Jurus pelet paling ampuh yo wes tak luncurne
Lha kok malah bocahe endol ngeneki mbahe

Lek ngeneki carane aku malah bingung dewe
Angger dolan ning omahe sing njagongi mbahe
Moto kedap kedip molat molet malah ngece
Suwi suwi lak koyo ngene aku edan dewe

Pancen apes tenan malangnya diriku
Wes tak obong menyan nggo melet sliramu
Komat kamit tak woco montro ning lali jenenge
Lah kok malah nyasar sing kepelet mbahmu

Wes sewu coro tak nggo mikat tresnomu
Anggerku ben kowe dadi bojoku
Tak sebar kembang reno pitu ning ngarep omahmu
Lah kok ndilalah mbahmu sing kantil ning aku

Wes kentekan akal aku iso ngeneki dek'e
Kabeh coro tak lakoni malah ngene kedadiane
Jurus pelet paling ampuh yo wes tak luncurne
Lah kok malah bocahe endol ngeneki mbahe

Lek ngeneki carane aku malah bingung dewe
Angger dolan ning omahe sing njagongi mbahe
Moto kedap kedip molat molet malah ngece
Suwi suwi lak koyo ngene aku edan dewe

Wes kentekan akal aku iso ngeneki dek'e
Kabeh coro tak lakoni malah ngene kedadiane
Jurus pelet paling ampuh yo wes tak luncurne
Lah kok malah bocahe endol ngeneki mbahe

Lek ngeneki carane aku malah bingung dewe
Angger dolan ning omahe sing njagongi mbahe
Moto kedap kedip molat molet malah ngece
Suwi suwi lak koyo ngene aku edan dewe

Baca Juga : Lirik Lagu Maya Natasya - Kedanan

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053