Lirik Linda Ayu - PeDeKaTe


Title : PeDeKaTe
Artist : Linda Ayu
Songwriter : Koming
Album : Star Band Vol. 1
Label : DD Star Record

Lirik PeDeKaTe


Bukane aku ora berjuang
Ning atimu angel tak gayuh
Saben pendak pedekate
Kowe selalu acuh

Tolong dong sayang bantuin aku
Jo mok angel angel dalanku
Beri aku kesempatan
Kenali hatimu

Minimal chatingan WA ku kudune mok wales
Ben ono materi ngomong ro awakmu
Ben ra nunggu nunggu
Mung gur centeng biru
Nelongso atiku

Aku tresno kowe pengen pedekate
Bukaen jembar lawang atimu
Gigih ku berjuang merebut simpati
Ojo mok angel angel dalan ceritaku
Ben aku iso cepet kelaksanan nyanding sliramu

Bukane aku ora berjuang
Ning atimu angel tak gayuh
Saben pendak pedekate
Kowe selalu acuh

Tolong dong sayang bantuin aku
Jo mok angel angel dalanku
Beri aku kesempatan
Kenali hatimu

Minimal chatingan WA ku kudune mok wales
Ben ono materi ngomong ro awakmu
Ben ra nunggu nunggu
Mung gur centang biru
Nelongso atiku

Aku tresno kowe pengen pedekate
Bukaen jembar lawang atimu
Gigihku berjuang merebut simpati
Ojo mok angel angel dalan ceritaku
Ben aku iso cepet kelaksanan nyanding sliramu

Bukane aku ora berjuang
Ning atimu angel tak gayuh
Saben pendak pedekate
Kowe selalu acuh

Tolong dong sayang bantuin aku
Jo mok angel angel dalanku
Beri aku kesempatan
Kenali hatimu

Bukane aku ora berjuang
Ning atimu angel tak gayuh
Saben pendak pedekate
Kowe selalu acuh

Baca Juga : Lirik Lagu Kakean Mikir - Happy Asmara