Lirik Lagu Juragan Edan - Nella Kharisma

Lagu "Juragan Edan" dari Nella Kharisma ini di ciptakan oleh Arif Citenx. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Juragan Edan - Nella Kharisma

Title : Juragan Edan
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Arif Citenx
Album : Nella Kharisma Radio Hits
Label : Aneka Safari Records

Lirik Lagu Juragan Edan


Tetep ajek tekatku
Senajan sliramu babu
Ora nyurutke tresnaku

Ojo sampek atimu
Ngeroso minder karo aku
Ra ono juragan babu

Nuwun sewu juraganku
Kulo mung atase babu
Njenengan ampun kesusu

Taseh kathah tiang setri
Kang luweh pantes ndampingi
Sanes kados kulo niki

Uwes to sayangku mantepku yo mung awakmu
Ra ono sak dunyo sing padang koyo awakmu
Lugu santun sopan yo tur ayu
Ora urus pokok kowe panggah tekku

Nduwe juragan edan repot ra ketulungan
Yen pun ikhlas tenanan kulo mung manut juragan
Lilo atimu lilo ojo mergo kepekso
Tulus niatku tresno saiki yo wis ketompo

Tetep ajek tekatku senajan sliramu babu
Ora nyurutke tresnaku
Ojo sampek atimu ngeroso minder karo aku
Ra ono juragan babu

Nuwun sewu juraganku kulo mung atase babu
Njenengan ampun kesusu
Taseh kathah tiang setri kang luweh pantes ndampingi
Sanes kados kulo niki

Uwes to sayangku mantepku yo mung awakmu
Ra ono sak dunyo sing padang koyo awakmu
Lugu santun sopan yo tur ayu
Ora urus pokok kowe panggah tekku

Nduwe juragan edan repot ra ketulungan
Yen pun ikhlas tenanan kulo mung manut juragan
Lilo atimu lilo ojo mergo kepekso
Tulus niatku tresno saiki yo wis ketompo

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Hatiku Pilu (Ditinggal Rabi 2)