Lirik Lagu Irene Ghea - Esem Lan Guyumu

Lirik Lagu "Esem Lan Guyumu" dari Irenne Ghea. Lagu ini di ciptakan oleh Jo Klitik. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Irene Ghea - Esem Lan Guyumu

Lirik Ghea Monderela - Esem Lan Guyumu


Title : Esem Lan Guyumu
Artist : Irenne Ghea Monderela
Songwriter : Jo Klitik
Label : SR Pro

Lirik Esem Lan Guyumu


Esemmu lan guyumu
Biso gawe senenge atiku
Suwe ra ketemu neng endi paranmu
Opo kowe isih eling aku

Janjimu lan tresnamu
Biso gawe ayeme atiku
Nganti saiki kowe isih tak tunggu
Nganti kapan kowe ninggalke aku

Fotomu ning kamarku neng atiku
Koyo kowe neng sandingku
Ngene rasane yen kangen kowe
Tresnaku mung kowe tak gowo nganti selawase
Aku ra bakal biso lali esem lan guyumu

Esemmu lan guyumu biso gawe senenge atiku
Suwe ra ketemu neng endi paranmu opo kowe isih eling aku
Janjimu lan tresnamu biso gawe ayeme atiku
Nganti saiki kowe isih tak tunggu
Nganti kapan kowe ninggalke aku

Fotomu ning kamarku
Neng atiku koyo kowe neng sandingku
Ngene rasane yen kangen kowe
Tresnaku mung kowe tak gowo nganti selawase
Aku ra bakal biso lali selawase

Fotomu ning kamarku
Neng atiku koyo kowe neng sandingku
Ngene rasane yen kangen kowe
Tresnaku mung kowe tak gowo nganti selawase
Aku ra bakal biso lali selawase

Baca Juga : Lirik Lagu Irenne Ghea - Kapten Oleng

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053