Lirik Lagu FDJ Emily Young - Sayang 2

Lirik Lagu "Sayang 2" dari FDJ Emily Young. Lagu ini di ciptakan oleh Anton Obama. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu FDJ Emily Young - Sayang 2

Lirik FDJ Emily Young - Sayang 2


Title : Sayang 2
Artist : FDJ Emily Young
Songwriter : Anton Obama
Album : Single
Label : R Pictures

Lirik Lagu Sayang 2


cubo rungokno tembang kangenku iki
dewi asmoro tulung omongno aku isih ngenteni
ombak segoro kok saja ngelingake
nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati pati

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sedih ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedipan moto
wes marem atiku

cubo rungokno tembang kangenku iki
dewi asmoro tulung omongno aku isih ngenteni
ombak segoro kok saja ngelingake
nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati pati

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sedih ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedipan moto
wes marem atiku

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sedih ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedipan moto
wes marem atiku

Baca Juga : Lirik Lagu FDJ Emily Young - Selingkuh