Lirik Lagu Didi Kempot - Mentolo

Lirik Lagu Didi Kempot - Mentolo

Lirik Didi Kempot - Mentolo


Title : Mentolo
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Kuncung Majasem
Album : The Best of Didi Kempot
Label : Teta Record

Lirik Lagu Mentolo


Aku kurang opo nganti kowe tego
Ninggalke aku tanpo ngrumangsani dosa
Aku ra ngiro aku ora nyongko
Kebangeten tenan neng mburiku kowe ngliyo

Salahku opo gek dosaku opo
Nganti neng aku iki awakmu mentolo
Isih ra ilang soko jero moto
Wektu kowe teko ngejak nyambung tali tresno

Neng endi janji sing tak gondeli
Opo ra eling sumpah setiamu dek wingi
Janjine setyo nganti tekan pati
Nanging nyatane kowe gawe loro ati

Atiku loro nganti tembus neng dodo
Bareng ngerti saiki kowe cidro

Aku kurang opo nganti kowe tego
Ninggalke aku tanpo ngrumangsani dosa
Aku ra ngiro aku ora nyongko
Kebangeten tenan neng mburiku kowe ngliyo

Salahku opo gek dosaku opo
Nganti neng aku iki awakmu mentolo
Isih ra ilang soko jero moto
Wektu kowe teko ngejak nyambung tali tresno

Neng endi janji sing tak gondeli
Opo ra eling sumpah setiamu dek wingi
Janjine setyo nganti tekan pati
Nanging nyatane kowe gawe loro ati

Atiku loro nganti tembus neng dodo
Bareng ngerti saiki kowe cidro
Atiku loro nganti tembus neng dodo
Bareng ngerti saiki kowe cidro

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Wedi Dosa

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.