Lirik Lagu Didi Kempot - Mati Urip

Lirik Lagu "Mati Urip" dari Didi Kempot ini merupakan lagu hasil ciptaan Kuncung Majasem. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Didi Kempot - Mati Urip

Lirik Mati Urip - Didi Kempot


Title : Mati Urip
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Kuncung Majasem
Genre : Dangdut Campursari
Album : The Best of Didi Kempot
Label : Teta Record

Lirik Lagu Mati Urip


Mati urip sing neng ati siji
Ora ono wong liyo sing tak kangeni
Senajan sewu gunung sing ngalangi
Nanging aku ra mundur tetep nggoleki

Nganti mbesuk sak pecahing bumi
Ora bakal luntur tresnaku iki
Senajan sewu kutho ngalangi
Aku tetep setyo ngenteni

Aku ning kene kowe ning kono
Sing tak jaluk kowe jo ngono
Aku ning kene kowe ning kono
Tresno iki ojo di paro

Ning ati kowe tak pujo
Nganti mati ra bakal cidro

Mati urip sing ning ati siji
Ora ono wong liyo sing tak kangeni
Senajan sewu gunung sing ngalangi
Nanging aku ra mundur tetep nggoleki

Nganti mbesok sak betahing bumi
Ora bakal luntur tresnaku iki
Senajan sewu kutho ngalangi
Aku tetep setyo ngenteni

Aku ning kene kowe ning kono
Sing tak jaluk kowe jo ngono
Aku ning kene kowe ning kono
Tresno iki ojo di paro

Ning ati kowe tak pujo
Nganti mati ra bakal cidro
Ning ati kowe tak pujo
Nganti mati ra bakal cidro

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Tanpo Petung