Lirik Lagu Didi Kempot - Mati Urip


Lirik Mati Urip - Didi Kempot


Title : Mati Urip
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Kuncung Majasem
Genre : Dangdut Campursari
Album : The Best of Didi Kempot
Label : Teta Record

Lirik Lagu Mati Urip


Mati urip sing neng ati siji
Ora ono wong liyo sing tak kangeni
Senajan sewu gunung sing ngalangi
Nanging aku ra mundur tetep nggoleki

Nganti mbesuk sak pecahing bumi
Ora bakal luntur tresnaku iki
Senajan sewu kutho ngalangi
Aku tetep setyo ngenteni

Next time !!!
Dipun lajengaken sanes wekdal !!!

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Tanpo Petung

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053