Lirik Lagu Deviana Safara – Ngejur Ati

Lagu "Ngejur Ati" dari Deviana Safara ini di ciptakan oleh Rio Sablenk. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Deviana Safara – Ngejur Ati

Title : Ngejor Ati
Artist : Deviana Safara
Songwriter : Rio Sablenk
Album : The Rosta Vol 23
Label : Aini Record

Lirik Lagu Ngejor Ati


Opo ra kelingan nalikane pamitan
Pamit karo aku pamit karo anakmu
Opo ra kelingan tangismu nang dadaku
Ibarat dadi kedung ora keno di tewu

Jebul lali (jebul lali) marang janji (marang janji)
Nalikane budhal nang luar negeri
Jebul cidro (jebul cidro) marang tresno (marang tresno)
Sing wis tak jogo nganti kowe teko

Janjimu palsu ra keno di gugu
Tresnomu cidro ra keno di jogo
Suwi suwi nggeleput ajur dadi lembut
Iso dadi bosok ngenteni ndok blorok
Ra eling aku elingo anakmu
Ben dino nangis nakokne kabarmu
Ora nduwe ati iso nganti lali
Jangan karena harta lupa segalanya

Cukup semene tresnomu mung semene
Sak uwise kowe sugih nduwe sembarange
Jaluk pisahan kowe njaluk pisahan
Tego tegone kowe ngejur ati dalam penantian

Janjimu palsu ra keno di gugu
Tresnomu cidro ra keno di jogo
Suwi suwi nggeleput ajur dadi lembut
Iso dadi bosok ngenteni ndok blorok
Ra eling aku elingo anakmu
Ben dino nangis nakokne kabarmu
Ora nduwe ati iso nganti lali
Jangan karena harta lupa segalanya

Opo ra kelingan nalikane pamitan
Pamit karo aku pamit karo anakmu
Opo ra kelingan tangismu nang dadaku
Ibarat dadi kedung ora keno di tewu

Jebul lali marang janji
Nalikane budhal nang luar negeri
Jebul cidro marang tresno
Sing wis tak jogo nganti kowe teko

Janjimu palsu ra keno di gugu
Tresnomu cidro ra keno di jogo
Suwi suwi nggeleput ajur dadi lembut
Iso dadi bosok ngenteni ndok blorok
Ra eling aku elingo anakmu
Ben dino nangis nakokne kabarmu
Ora nduwe ati iso nganti lali
Jangan karena harta lupa segalanya

Cukup semene tresnomu mung semene
Sak uwise kowe sugih nduwe sembarange
Jaluk pisahan kowe njaluk pisahan
Tego tegone kowe ngejur ati dalam penantian

Baca Juga : Lirik Lagu Deviana Safara – Iming Iming

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053