Lirik Lagu Della Monica - Sayang 27

Lirik Lagu "Sayang 27 (Kepelet Sayang)" dari Della Monica. Lagu ini di ciptakan oleh Koming. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Della Monica - Sayang 27

Lirik Della Monica ~ SAYANG 27 | ala TIK TOK


Title : Sayang 27 (Kepelet Sayang)
Artist : Della Monica
Songwriter : Koming
Album : House Music Koyo Langit Ambi Bumi
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Lagu Sayang 27 (Kepelet Sayang)


Sayang tidak bisakah
Engkau seperti yang aku maui
Mencintaiku setulus hati
Takkan lukai hatiku

Manis pancen omongmu
Gawe awakku ora biso turu
Atiku kelet koyo kepelet
Manut karo opo sing mbok reko

Manis gulo batu tak semanis omonganmu
Gawe atiku kepileng rungu rayuan dirimu
Tapi opo sing tak delok ning ngarep moto
Tibo kowe bagi sayang karo wong liyo

Ikhlasno aku lungo ikhlasno aku adoh
Timbang urip nelongso
Lagi kangen di sayang lagi butuh di sentuh
Mbok gawe tambel butuh

Aku ki menungso ora kelambi
Lek gak butuh tetep nok jero lemari
Aku pingin di sayang aku pingin di cinta
Aku menungso sing duweni roso

Aku ki menungso ora kelambi
Lek gak butuh tetep nok jero lemari
Aku pingin di sayang aku pingin di cinta
Aku menungso sing duweni roso

Manis pancen omongmu
Gawe awakku ora biso turu
Atiku kelet koyo kepelet
Manut karo opo sing mbok reko

Manis gulo batu tak semanis omonganmu
Gawe atiku kepileng rungu rayuan dirimu
Tapi opo sing tak delok ning ngarep moto
Tibo kowe bagi sayang karo wong liyo

Ikhlasno aku lungo ikhlasno aku adoh
Timbang urip nelongso
Lagi kangen di sayang lagi butuh di sentuh
Mbok gawe tambel butuh

Aku ki menungso ora kelambi
Lek gak butuh tetep nok jero lemari
Aku pingin di sayang aku pingin di cinta
Aku menungso sing duweni roso

Aku ki menungso ora kelambi
Lek gak butuh tetep nok jero lemari
Aku pingin di sayang aku pingin di cinta
Aku menungso sing duweni roso

Baca Juga : Lirik Lagu Della Monica - Nganggo Roso