Lirik Lagu Suliyana - Cupar

Apuwo sawangane moto walangen Padahal isun sing adoh Meceger ono sandinge Sopo kirane hang di pikiraken Ono tah wong liyo maning Sak liyane awak isun iki... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Lirik Lagu Cupar - Suliyana


Song title : Cupar
Songwriter : Miswan Samudra
Artist / Vocal : Suliyana
Genre : Banyuwangi
Label : Samudra Record

Lirik Lagu Cupar


Apuwo sawangane moto walangen
Padahal isun sing adoh
Meceger ono sandinge

Sopo kirane hang di pikiraken
Ono tah wong liyo maning
Sak liyane awak isun iki

Ojo nggawe sing enak ati
Isun cupar tanpo alasan
Kadung riko ono di pikir
Ngomong jujur makne sing ngelantur

Terus terang isun sing warang
Sing terus terang gulakane wirang

Apuwo sawangane moto walangen
Padahal isun sing adoh meceger ono sandinge
Sopo kirane hang di pikiraken
Ono tah wong liyo maning sak liyane awak isun iki

Ojo nggawe sing enak ati
Isun cupar tanpo alasan
Kadung riko ono di pikir
Ngomong jujur makne sing ngelantur

Terus terang isun sing warang
Sing terus terang gulakane wirang

Ojo nggawe sing enak ati
Isun cupar tanpo alasan
Kadung riko ono di pikir
Ngomong jujur makne sing ngelantur

Terus terang isun sing warang
Sing terus terang gulakane wirang
Terus terang isun sing warang
Sing terus terang gulakane wirang

Baca Juga : Lirik Lagu Suliyana - Bohoso Moto

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053