Song title : Seneng Duite
Songwriter : -
Artist / Vocal : Mahesa
Genre : Dangdut
Publisher / Distribution : 45 Record

Lirik Seneng Duite


Aku ora ngerti opo sing mbok piker
Serba salah repot ngabeti
Kabeh penjalukmu yo wes tak turuti
Kok yo ra ono rumangsane

Aku ora ngerti opo sing mbok pingin
Serba salah repot ngadangi
Koyok dene kendang di tabuh selisih
Tresnoku ora kaibukan

Yen sliramu kroso isin
Duwe pacar koyok aku
Tapi ojo ngono kuwi
Gawe lorone atiku

Neng duitku kowe gelem
Neng mobilku kowe seneng
Mestine ra ketang sitik
Kowe duwe roso welas

Seneng neng duwite
Ora seneng nang uwonge

Aku ora ngerti opo sing mbok pingin
Serba salah repot ngadangi
Koyok dene kendang di tabuh selisih
Tresnoku ora kaibukan

Yen sliramu kroso isin
Duwe pacar koyok aku
Tapi ojo ngono kuwi
Gawe lorone atiku

Neng duitku kowe gelem
Neng mobilku kowe seneng
Mestine ra ketang sitik
Kowe duwe roso welas

Yen sliramu kroso isin
Duwe pacar koyok aku
Tapi ojo ngono kuwi
Gawe lorone atiku

Neng duitku kowe gelem
Neng mobilku kowe seneng
Mestine ra ketang sitik
Kowe duwe roso welas

Seneng neng duwite
Ora seneng nang uwonge

Baca Juga : Lirik Lagu Jahat - Mahesa