Lirik Lagu Ki Rudi Gareng - Sewu Kangen

Lirik Lagu "Sewu Kangen" dari Ki Rudi Gareng. Lagu ini di ciptakan sendiri oleh Ki Rudi Gareng. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ki Rudi Gareng - Sewu Kangen

Lirik Ki Rudi Gareng - Sewu Kangen


Title : Sewu Kangen
Artist : Ki Rudi Gareng
Songwriter : Ki Rudi Gareng
Album : Campursari "Karep Atiku"
Label : Duta Nirwana Production

Lirik Lagu Sewu Kangen


Kemerlipe lintang ing wayah wengi
Sunare rembulan aneng bumi
Nanging peteng iki sing neng njero ati
Amung kowe sing biso madangi

Sliramu tak antu suk kapan tekamu
Wes suwe nggonmu ninggal aku
Kangen ati iki ora biso lali
Amung kowe sing biso nambani

Sewu kangen kumpul dadi siji
Ora biso tak selaki
Lelaraning ati prasasat di iris
Tenane aku nangis

Opo pancen wis dadi garisku
Kudu adoh pepujanku
Sewu kangen iki mung tansah ngancani
Tresnaku kang suci

Sliramu tak antu suk kapan tekamu
Wes suwe nggonmu ninggal aku
Kangen ati iki ora biso lali
Amung kowe sing biso nambani

Sewu kangen kumpul dadi siji
Ora biso tak selaki
Lelaraning ati prasasat di iris
Tenane aku nangis

Opo pancen wis dadi garisku
Kudu adoh pepujanku
Sewu kangen iki mung tansah ngancani
Tresnaku kang suci

Sewu kangen iki mung tansah ngancani
Tresnaku kang suci

Baca Juga : Lirik Lagu Ki Rudi Gareng - Panandang

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053