Lirik Lagu Ing Dalan Kenangan - Nogling S. feat Yulie Ananta

Endahing rembulan ing wengi iki Ngelingake aku si jantung hati Gemerlaping lintang maneko warni Ngelingake aku kembange ati... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ing Dalan Kenangan - Nogling S. feat Yulie Ananta

Song title : Ing Dalan Kenangan
Songwriter : Nogling S
Artist / Vocal : Nogling S. feat Yulie Ananta
Genre : Dangdut
Album : Tembang Cinta Dandut Koplo
Publisher / Distribution : Rajawali Musik

Lirik Lagu Ing Dalan Kenangan - Nogling S. feat Yulie Ananta


Pr :
Endahing rembulan ing wengi iki
Ngelingake aku si jantung hati
Lk :
Gemerlaping lintang maneko warni
Ngelingake aku kembange ati

Pr :
Ing dalan kenangan sing dadi saksi
Tresno kang sepisan tuwuh ing ati
Lk :
Tak rangkul sliramu rasane ngimpi
Nganti tekan seprene ora biso lali

Pr :
Semilire angin ing wengi iki
Sansoyo nambahi adheming ati
Lk :
Tumetese embun ono ing bumi
Saksi tresnaku tresnamu nyawiji

Pr :
Senadyan saiki adoh ing netro
Ning rasane tetep cedhak ing ati
Lk :
Endahing kenangan ing dalan iki
Ing dalan kenangan sing dadi saksi

Pr :
Endahing rembulan ing wengi iki
Ngelingake aku si jantung hati
Lk :
Gemerlaping lintang maneko warni
Ngelingake aku kembange ati

Pr :
Semilire angin ing wengi iki
Sansoyo nambahi adheming ati
Lk :
Tumetese embun ono ing bumi,
Saksi tresnaku tresnamu nyawiji

Pr :
Senadyan saiki adoh ing netro
Ning rasane tetep cedhak ing ati
Lk :
Endahing kenangan ing dalan iki
Ing dalan kenangan sing dadi saksi

Pr :
Endahing rembulan ing wengi iki
Ngelingake aku si jantung hati
Lk :
Gemerlaping lintang maneko warni
Ngelingake aku kembange ati

Pr :
Semilire angin ing wengi iki
Sansoyo nambahi adheming ati
Lk :
Tumetese embun ono ing bumi
Saksi tresnaku tresnamu nyawiji

Pr :
Senadyan saiki adoh ing netro
Ning rasane tetep cedhak ing ati
Lk :
Endahing kenangan ing dalan iki
Ing dalan kenangan sing dadi saksi

Pr :
Ing dalan kenangan sing dadi saksi
Tresno kang sepisan tuwuh ing ati
Lk :
Tak rangkul sliramu rasane ngimpi
Nganti tekan seprene ora biso lali

Ft : Ing dalan kenangan sing dadi saksi

Baca Juga : Lirik Lagu Nogling S. - Buruh Pabrik (Versi Indonesia)