Song title : Ing Dalan Kenangan
Songwriter : Nogling S
Artist / Vocal : Nogling S. feat Yulie Ananta
Genre : Dangdut
Album : Tembang Cinta Dandut Koplo
Publisher / Distribution : Rajawali Musik

Lirik Lagu Ing Dalan Kenangan - Nogling S. feat Yulie Ananta


Pr :
Endahing rembulan ing wengi iki
Ngelingake aku si jantung hati
Lk :
Gemerlaping lintang maneko warni
Ngelingake aku kembange ati

Pr :
Ing dalan kenangan sing dadi saksi
Tresno kang sepisan tuwuh ing ati
Lk :
Tak rangkul sliramu rasane ngimpi
Nganti tekan seprene ora biso lali

Pr :
Semilire angin ing wengi iki
Sansoyo nambahi adheming ati
Lk :
Tumetese embun ono ing bumi
Saksi tresnaku tresnamu nyawiji

Pr :
Senadyan saiki adoh ing netro
Ning rasane tetep cedhak ing ati
Lk :
Endahing kenangan ing dalan iki
Ing dalan kenangan sing dadi saksi

Pr :
Endahing rembulan ing wengi iki
Ngelingake aku si jantung hati
Lk :
Gemerlaping lintang maneko warni
Ngelingake aku kembange ati

Pr :
Semilire angin ing wengi iki
Sansoyo nambahi adheming ati
Lk :
Tumetese embun ono ing bumi,
Saksi tresnaku tresnamu nyawiji

Pr :
Senadyan saiki adoh ing netro
Ning rasane tetep cedhak ing ati
Lk :
Endahing kenangan ing dalan iki
Ing dalan kenangan sing dadi saksi

Pr :
Endahing rembulan ing wengi iki
Ngelingake aku si jantung hati
Lk :
Gemerlaping lintang maneko warni
Ngelingake aku kembange ati

Pr :
Semilire angin ing wengi iki
Sansoyo nambahi adheming ati
Lk :
Tumetese embun ono ing bumi
Saksi tresnaku tresnamu nyawiji

Pr :
Senadyan saiki adoh ing netro
Ning rasane tetep cedhak ing ati
Lk :
Endahing kenangan ing dalan iki
Ing dalan kenangan sing dadi saksi

Pr :
Ing dalan kenangan sing dadi saksi
Tresno kang sepisan tuwuh ing ati
Lk :
Tak rangkul sliramu rasane ngimpi
Nganti tekan seprene ora biso lali

Ft : Ing dalan kenangan sing dadi saksi

Baca Juga : Lirik Lagu Nogling S. - Buruh Pabrik (Versi Indonesia)

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.