Lirik Fery - Kelambi Lawas


Title : Kelambi Lawas
Artist : Fery d'BgundalS
Songwriter : Koming
Album : Kepelet Sayang
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Kelambi Lawas


atiku iseh tansah kelingan
sliramu kelambi lawasku
senajan wes ra ono hubungan
nyatane ra luntur tresnoku

kowe mantanku kekasih hatiku
maafkanlah aku lukai hatimu
ninggal kowe lungo golek papan roso
nyatane rapodo ambek seng tak tompo

jareku kepenak pacarku sak cikrak
pikiranku cekak ning ora tepak
nyawang karo duit sembarange duwit
nyatane uripku tambah morat marit

kelambiku klambi lawasku
gur kowe ngerteni sliraku
senajan tak loro atimu
tresnomu panggah ra berubah selawase

atiku iseh tansah kelingan
sliramu kelambi lawasku
senajan wes ra ono hubungan
nyatane ra luntur tresnoku

kowe mantanku kekasih hatiku
maafkanlah aku lukai hatimu
ninggal kowe lungo golek papan roso
nyatane rapodo ambek seng tak tompo

jareku kepenak pacarku sak cikrak
pikiranku cekak ning ora tepak
nyawang karo duit sembarange duwit
nyatane uripku tambah morat marit

kelambiku klambi lawasku
gur kowe ngerteni sliraku
senajan tak loro atimu
tresnomu panggah ra berubah selawase

kelambiku klambi lawasku
gur kowe ngerteni sliraku
senajan tak loro atimu
tresnomu panggah ra berubah selawase

Baca Juga : Lirik Lagu Fery - Mung Sak Anane