Lirik Lagu Prei Kanan Kiri - Eny Sagita

Lirik Lagu "Prei Kanan Kiri" dari Eny Sagita. Lagu ini di ciptakan oleh R. Husein Albana. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Prei Kanan Kiri - Eny Sagita

Lirik Eny Sagita - Prei Kanan Kiri


Title : Prei Kanan Kiri
Artist : Eny Sagita
Songwriter : R. Husein Albana
Genre : Dangdut
Album : Menthul Music Vol. 5
Label : ENY'S Production

Lirik Prei Kanan Kiri


Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep di lakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresno abot entheng kudu di lakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo
Ra usah kesuwen ndang nyebar undangan di ramekne dangdutan
Rabi lungguh jejer neng mantenan

Yen pancen tresno ra sah kakehan haluan
Ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri
Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
Ra usah menggak menggok jodohmu mesti tekan

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep di lakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresno abot entheng kudu di lakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo
Ra usah kesuwen ndang nyebar undangan di ramekne dangdutan
Rabi lungguh jejer neng mantenan

Yen pancen tresno ra sah kakehan haluan
Ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri
Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
Ra usah menggak menggok jodohmu mesti tekan

Baca Juga : Lirik Lagu Amung Siji - Eny Sagita