Lirik Banjir Gudo - Dewi Zega


Title : Banjir Gudo
Artist : Dewi Zega
Songwriter : Angga Pratama
Genre : Dangdut Banyuwangi
Music : OM. Ganses
Label : 45 Record

Lirik Lagu Banjir Gudo


Sun rumangsani welas sing biso di ganti
Sun rumangsani welas sing biso di liyakno
Mung aran riko hang jumeneng nong dodo

Masio banjir gudo nong manjinge roso
Tetep sing biso nembus atin isun nyang riko
Tetep sun welas riko

Sun tutup moto kanggo wong liyo
Yakinono isun wes sing biso ngeliyo
Dudu sun tulis tapi sun ukir
Welas riko semanding sing bakal keukir

Singset sun patri welas nong njero ati
Tetep sun rumati sampek pungkas nyowo iki

Sun rumangsani welas sing biso di ganti
Sun rumangsani welas sing biso di liyakno
Mung aran riko hang jumeneng nong dodo
Masio banjir gudo nong manjinge roso

Tetep sing biso nembus atin isun nyang riko
Tetep sun welas riko

Sun tutup moto kanggo wong liyo
Yakinono isun wes sing biso ngeliyo
Dudu sun tulis tapi sun ukir
Welas riko semanding sing bakal kelukir

Singset sun patri welas nong njero ati
Tetep sun rumati sampek pungkas nyowo iki

Sun rumangsani welas sing biso di ganti

Baca Juga : Lirik Lagu Nikma Nirmala - Nangis Mesem