Lirik Lagu Bojo Galak (Versi Sunda)

Geus nasibna kudu siga kieu Bojo kuring henteu pernah matak bungah Mineng ambek nyaritana kasar Kudu narima bojo kuring emang galak... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Bojo Galak (Versi Sunda)

Song title : Bojo Galak (Versi Sunda)
Songwriter : -
Artist / Vocal : Abdul Rohman
Genre : Dangdut

Lirik Bojo Galak (Versi Sunda) - Abdul Rohman


Geus nasibna kudu siga kieu
Bojo kuring henteu pernah matak bungah
Mineng ambek nyaritana kasar
Kudu narima bojo kuring emang galak

Saban poe nya teu puguh rasa
Ngarasa bojo kuring nu teu pernah perhatian
Dalah da kumaha hate teh geus kagok bogoh
Najan ngabatin nahan rasa jero dada

Keun bae boga bojo nu galak
Keun bae nu nyaritana kasar
Mineng nyieun kuring susah
Tapi kuring cadu pisah

Narima anjeun naon ayana
Narima anjeun nepi ayeuna
Meureun geus kieu jodona
Najan nya kieu gening ayana

Engges kabina bina bojo kuring nu ayeuna
Salah saeutik wae murang maring nyarekanna
Ulin ge henteu menang najan jeung babaturan
Nya karesepna nuduh pajar indit jeung nu lian

Lamun geus kitu ukur bisa cicing
Dijelaskeun oge kalah nambah murang maring
Hareupen anjeun kuring mah da teu pernah bener
Sagala ge salah rumasa geus paling pinter

Keun bae boga bojo nu galak
Keun bae nu nyaritana kasar
Mineung nyieun kuring susah
Tapi kuring cadu pisah

Narima anjeun naon ayana
Narima anjeun nepi ayeuna
Meureun geus kieu jodona
Najan nya kieu gening ayana

Lir kadele kiwari geus jadi tempe
Kudu dilakonan lamun jalanna geus kieu
Beuratna boga bojo nu galak
Mun teu diturutan karesepna umbak ambek

Teu kudu karuhung kuring kudu kuat hate
Tepi pati oge anjeun mah tetep na hate
Nya sabar wae nikmati weh ayana
Sanajan galak bojo kuring angger nu panggelisna

Kuat di lakonan ngan teu kuat ditinggal ngopi
Angger nyaah sanajan bojo kuring galak

INTRO

Keun bae boga bojo nu galak
Keun bae nu nyaritana kasar
Mineung nyieun kuring susah
Tapi kuring cadu pisah

Narima anjeun naon ayana
Narima anjeun nepi ayeuna
Meureun geus kieu jodona
Najan nya kieu gening ayana

Keun bae boga bojo nu galak
Keun bae nu nyaritana kasar
Mineung nyieun kuring susah
Tapi kuring cadu pisah

Narima anjeun naon ayana
Narima anjeun nepi ayeuna
Meureun geus kieu jodona
Najan nya kieu gening ayana

Baca Juga : Lirik Lagu Bojo Galak - Nella Kharisma