Title : Wis Ngeroso
Artist : Vita Alvia
Song writer : Teddy UT
Album : Ravi Karavaganza
Label : Ravi Management

Lirik Lagu Wis Ngeroso


Sing ono wujute
Sun anteni teko welase
Isun riko gawe ngambang
Koyo ngenteni temebluke lintang

Kapan riko ngerteni
Sun gugah welas asih riko
Tapi sing tau ono teko
Mung perih hang riko janjekno

Hoo .. hoo ..

Isun mulo wis ngeroso
Sing pantes rasane nyanding riko
Sing biso nggayuh welas riko
Koyo banyu ambi lengo

Di campuro sing gelem sak werno
Di campuro sing gelem sak nyowo
Opo mulo dalan isun gedigi
Dadi kembang hang wis mati

Sing ono wujute
Sun anteni teko welase
Isun riko gawe ngambang
Koyo ngenteni temebluke lintang

Kapan riko ngerteni
Sun gugah welas asih riko
Tapi sing tau ono teko
Mung perih hang riko janjekno

Hoo .. hoo ..

Isun mulo wis ngeroso
Sing pantes rasane nyanding riko
Sing biso nggayuh welas riko
Koyo banyu ambi lengo

Di campuro sing gelem sak werno
Di campuro sing gelem sak nyowo
Opo mulo dalan isun gedigi
Dadi kembang hang wis mati
Dadi kembang hang wis mati

Baca Juga : Lirik Lagu Lilo - Vita Alvia