Lirik Vita Alvia - Ngarep


Title : Ngarep
Artis : Vita Alvia
Songwriter : Atang Arturo
Album : Kepelet Sayang
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Lagu Ngarep


Wes koyo nono maning liyo
Welas iki yo mung riko
Rogo mulo duwen wong liyo
Tapi ati duwen riko

Ilang akal sehat sun iki
Lali nyang kahanane
Ngarep ngarep ledange lakon
Ngarep biso nduweni

Ben sek ben sek di sabari disek
Di lakoni wae yo opo anane
Yakinkan hatimu mantapkan hatimu
Yen jodo iku mesti ra bakal mlayu

Sak tuwek tuwek'e
Sak tunuk tunuk'e
Mesti tutuk yen mulo pancen jodone

Welas batin isun iki
Bingung sun terus gedigi
Ragan isun duwen liyo
Atinisun welas riko

Kadang urip koyo mati
Mugo kuat ngelakoni

Wes koyo nono maning liyo
Welas iki yo mung riko
Rogo mulo duwen wong liyo
Tapi ati duwen riko

Ilang akal sehat sun iki
Lali nyang kahanane
Ngarep ngarep ledange lakon
Ngarep biso nduweni

Ben sek ben sek di sabari disek
Di lakoni wae yo opo anane
Yakinkan hatimu mantapkan hatimu
Yen jodo iku mesti ra bakal mlayu

Sak tuwek tuwek'e
Sak tunuk tunuk'e
Mesti tutuk yen mulo pancen jodone

Welas batin isun iki
Bingung sun terus gedigi
Ragan isun duwen liyo
Atinisun welas riko

Kadang urip koyo mati
Mugo kuat ngelakoni

Baca Juga : Lirik Lagu Edot Arisna - Wiwit ilang