Lirik Reny Farida - Perih


Title : Perih
Artist : Reny Farida
Songwriter : Teddy UT
Album : Pop Keroncong
Label : Ravi Management

Lirik Perih


riko hang bengen tau
nancepaken eri noring njero ati
riko hang bengen tau
gawe ati perih, gawe loro ati

opo mulo riko sengojo
gawe isun keloro-loro

isun salah paran, isun duso paran
sampek ati riko ngocak-ngocak roso
welas sun nong riko wes sing ono liyo
tapi riko tego gawe isun ngersulo

riko hang bengen tau
nancepaken eri noring njero ati
riko hang bengen tau
gawe ati perih, gawe loro ati

opo mulo riko sengojo
gawe isun keloro-loro

isun salah paran, isun duso paran
sampek ati riko ngocak-ngocak roso
welas sun nong riko wes sing ono liyo
tapi riko tego gawe isun ngersulo

isun salah paran, isun duso paran
sampek ati riko ngocak-ngocak roso
welas sun nong riko wes sing ono liyo
tapi riko tego gawe isun ngersulo

isun salah paran, isun duso paran
sampek ati riko ngocak-ngocak roso
welas sun nong riko wes sing ono liyo
tapi riko tego gawe isun ngersulo, gawe sun ngersulo

Baca Juga : Lirik Lagu Reny Farida - Nggelibet