Dyah - Elek Tanpo Rupo


Title : Elek Tanpo Rupo
Artist : Dyah
Songwriter : Pons / Prima HP
Genre : Banyuwangi
Album : Tata Musik Vol. 2
Label : Aneka Safari Records

Lirik Lagu Elek Tanpo Rupo


Loro hang isun roso ono ring njero dodo
Koyo koyo sing nemu tombo
Kembang hang sun kudang saiki wis ilang
Tego ninggal tatu ati kelaran

Opo wis mulo dadi nasib isun iki
Elek tanpo rupo sing nduwe arti

Buru bain isun duwe demenan
Saikine isun di tinggal menyang

Yaduh Gusti kuatno hang sun lakoni
Lorone ati hang keliwat nganti
Gowo wirang ati hang kelangan
Ibarat kembang sarine wis ilang

Opo wis mulo dadi nasib isun iki
Elek tanpo rupo sing nduwe arti

Buru bain isun duwe demenan
Saikine isun ditinggal menyang

Yaduh Gusti kuatno hang sun lakoni
Lorone ati hang keliwat nganti
Gowo wirang ati hang kelangan
Ibarat kembang sarine wis ilang

Yaduh Gusti kuatno hang sun lakoni
Lorone ati hang keliwat nganti
Gowo wirang ati hang kelangan
Ibarat kembang sarine wis ilang
Ibarat kembang sarine wis ilang

Baca Juga : Lirik Lagu Kuat Sun Lakoni - Vita Alvia