Lirik Edot Arisna - Wiwit ilang


Title : Wiwit Ilang
Artis : Edot Arisna
Songwriter : Koming
Album : Kepelet Sayang
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Lagu Wiwit ilang


Wiwit ilang roso tresno ning atiku
Wes ra ono panggon jenengmu ning dodo iki
Welas asih sing tak jogo nganti ikhlas rogo sukmo
Saiki sirno semebyar ing angkoso

Wis tak cubo kukuh nyekel roso iki
Kelawan loro sing nyelimuti atiku iki
Tapi opo sing tak karep ora tau dadi nyoto
Sliramu wes kegowo senengmu dewe

Apuwo riko rusak roso welas ring ati
Kadung trimo gedigonan hang riko goleti
Cumpu cumpune roso hang riko belani
Gawe loro ati kroso getun nong mburi

Kadung wes gedigu ojo nggoleti isun
Bengen sing percoyo saiki riko getun
Wes dadi barang pecak arep sinten purun
Riko nak balik isun muni kesuwun

Loro ati ra sepiro karo wirangku
Isinku iki ra keno tak tingguli
Mending pisah susah seneng di songgo dewe
Tak anggep iki mung dadi dalan cerito

Wis tak cubo kukuh nyekel roso iki
Kelawan loro sing nyelimuti atiku iki
Tapi opo sing tak karep ora tau dadi nyoto
Sliramu wes kegowo senengmu dewe

Apuwo riko rusak roso welas ring ati
Kadung trimo gedigonan hang riko goleti
Cumpu cumpune roso hang riko belani
Gawe loro ati kroso getun nong mburi

Kadung wes gedigu ojo nggoleti isun
Bengen sing percoyo saiki riko getun
Wes dadi barang pecak arep sinten purun
Riko nak balik isun muni kesuwun

Loro ati ra sepiro karo wirangku
Isinku iki ra keno tak tingguli
Mending pisah susah seneng di songgo dewe
Tak anggep iki mung dadi dalan cerito

Apuwo riko rusak roso welas ring ati
Kadung trimo gedigonan hang riko goleti
Cumpu cumpune roso hang riko belani
Gawe loro ati kroso getun nong mburi

Kadung wes gedigu ojo nggoleti isun
Bengen sing percoyo saiki riko getun
Wes dadi barang pecak arep sinten purun
Riko nak balik isun muni kesuwun

Loro ati ra sepiro karo wirangku
Isinku iki ra keno tak tingguli
Mending pisah susah seneng di songgo dewe
Tak anggep iki mung dadi dalan cerito

Baca Juga : Lirik Lagu Edot Arisna - Keserimpet Bojone Konco