Lirik Dewi Zega - Welas Tersirat


Title : Welas Tersirat
Artist : Dewi Zega
Songwriter : Teddy Ut
Album : Cinta
Label : Ravi Management

Lirik Lagu Welas Tersirat


Tatu hang wes garing
Saiki kepus maning
Loro hang wes keli
Malah saiki mbaleni

Gugur kembang ring taman
Dadi tondo pungkasan
Opo riko sing ngerti
Roso hang sejati

Welas isun sing tersurat
Tapi welas isun tersirat

Ono perih njero ati
Janji riko hang nggarai
Ono loro no ring dodo
Mergo riko wes suloyo

Opo mergo sun sing biso
Nuruti karepe riko
Sak majase sun lakokno
Kerono isun dudu wong sempurno

Gugur kembang ring taman dadi tondo pungkasan
Opo riko sing ngerti roso hang sejati

Welas isun sing tersurat
Tapi welas isun tersirat

Ono perih njero ati janji riko hang nggarai
Ono loro no ring dodo mergo riko wes suloyo
Opo mergo sun sing biso nuruti karepe riko
Sak majase sun lakokno kerono isun dudu wong sempurno

Ono perih njero ati janji riko hang nggarai
Ono loro no ring dodo mergo riko wes suloyo
Opo mergo sun sing biso nuruti karepe riko
Sak majase sun lakokno kerono isun dudu wong sempurno

Ono perih njero ati janji riko hang nggarai
Ono loro no ring dodo mergo riko wes suloyo
Opo mergo sun sing biso nuruti karepe riko
Sak majase sun lakokno kerono isun dudu wong sempurno

Baca Juga : Lirik Lagu Dewi Zega - Banjir Gudo