Lirik Lagu Pitakon Malaikat - Deviana Safara


Song title : Pitakon Malaikat
Songwriter : H. Bugie
Artist / Vocal : Deviana Safara
Genre : Dangdut Religi
Publisher / Distribution : Arya Satria (SR Pro)

Lirik Lagu Pitakon Malaikat


Akeh wong kang podo lali
Utowo podo nglali
Yen bakale sopo wae mesti mati

Di takoni munkar lan nakir
Pitakone ra iso di pikir
Yen keliru rasane koyo di samber petir

Sopo toh kuwi Gustimu
Sopo toh kanjeng Nabimu
Lan opo kitab sucimu

Gusti Alloh kuwi Gustiku
Muhammad kanjeng Nabiku
Al-quran kitab suciku

Akeh wong kang podo lali
Utowo podo nglali
Yen bakale sopo wae mesti mati

Di takoni munkar lan nakir
Pitakone ra iso di pikir
Yen keliru rasane koyo di samber petir

Sopo toh kuwi Gustimu
Sopo toh kanjeng Nabimu
Lan opo kitab sucimu

Gusti Alloh kuwi Gustiku
Muhammad kanjeng Nabiku
Al-quran kitab suciku

Sopo toh kuwi Gustimu
Sopo toh kanjeng Nabimu
Lan opo kitab sucimu

Gusti Alloh kuwi Gustiku
Muhammad kanjeng Nabiku
Al-quran kitab suciku

Al-quran kitab suciku
Al-quran kitab suciku

Baca Juga : Lirik Lagu Mampir Ngombe - Happy Asmara