Lirik Lagu NDX A.K.A - Candi Prambanan


Title : Candi Prambanan
Songwriter : -
Artist : DK'YK feat DENI 25 / NDX A.K.A
Genre : Hip Hop

Lirik Lagu Candi Prambanan


Sumilir angin sore iki
Gawe kangen neng ati
Yen kelingan janjimu sing wingi
Neng Prambanan dadi seksi

Sliramu ngucap janji
Jare sehidup semati
Nanging kabeh tok blenjani

Candi Prambanan dadi seksi
Sliramu ngucapke janji
Jare bakal sehidup semati
Nanging mung lamis neng lati

Candi Prambanan ngelingke jaman semono
Naliko sliramu medotke tali asmoro
Gawe atiku keloro loro
Kelingan janjimu bakal prasetyo

Ra bakal tak lalekke sing dadi kenangane
Kowe saiki lungo malah gandeng wong liyo
Kowe pancen kowe medot taline asmoro
Gawe aku cidro nganti loro neng njero dodo

Sumilire angin ngademke atiku
Tansah ngelingke sliramu duh kowe ayu
Kowe ngucap janji jare sehidup semati
Nanging nyatane saiki kabeh tok blenjani

Candi Prambanan iki
Ngelingke sliramu sing tak tresnani
Kowe ngucap janji
Jare bakal sehidup semati

Sumilir angin sore iki
Gawe kangen neng ati
Yen kelingan janjimu sing wingi
Neng Prambanan dadi seksi

Sliramu ngucap janji
Jare sehidup semati
Nanging kabeh tok blenjani

Candi Prambanan dadi seksi
Sliramu ngucapke janji
Jare bakal sehidup semati
Nanging mung lamis neng lati

Candi Prambanan ngelingke jaman semono
Naliko sliramu medotke tali asmoro
Gawe atiku keloro loro
Kelingan janjimu bakal prasetyo
Kelingan janjimu bakal prasetyo

Baca Juga : Lirik Lagu NDX A.K.A - Sebatas Gendakan