Lirik Nikma Nirmala - Belajaro Dadi Isun


Title : Belajaro Dadi Isun
Artist : Nikma Nirmala
Songwriter : Angga Pratama
Album : Zaman Micin
Label : 45 Record

Lirik Belajaro Dadi Isun


bener bener riko kari sing duwe roso
paran hang sun deleng iki dudu cerito
jelas ning arep moto riko maruh asmoro
nganggup isun wes koyo wong liyo

kurang paran tah isu nyang riko
njobo njero wes isun pasrahno
iki balesan hang isun tompo
welas isun hang nyoto mati urip nyang riko
apuwo riko ancurno

belajaro riko dadi isun
myakne ngerti abote kelangan
riko sikso lahir batin isun
mburu welas hang durung karuan

bener bener riko kari sing duwe roso
paran hang sun deleng iki dudu cerito
jelas ning arep moto riko maruh asmoro
nganggup isun wes koyo wong liyo

kurang paran tah isu nyang riko
njobo njero wes isun pasrahno
iki balesan hang isun tompo
welas isun hang nyoto mati urip nyang riko
apuwo riko ancurno

belajaro riko dadi isun
myakne ngerti abote kelangan
riko sikso lahir batin isun
mburu welas hang durung karuan hooo

(kurang paran tah isu nyang riko) kurang paran isun nang riko
(njobo njero wes) isun pasrahno
iki balesan hang isun tompo, welas isun hang nyoto
mati urip nyang riko, apuwo riko ancurno

belajaro riko dadi isun
myakne ngerti abote kelangan
riko sikso lahir batin isun
mburu welas hang durung karuan

Baca Juga : Lirik Lagu Nikma Nirmala - Birune Langit