Lirik Lagu Masio Tansah Leloro - Tasya Rosmala

Lirik Lagu "Masio Tansah Leloro" dari Tasya Rosmala. Lagu ini merupakan lagu jawa dangdut koplo. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Masio Tansah Leloro - Tasya Rosmala

Lirik Tasya Rosmala - Masio Tansah Leloro


Judul Lagu : Masio Tansah Leloro
Penyanyi : Tasya Rosmala
Ciptaan : -
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Masio Tansah Leloro


Abot rasane ninggalne sliramu
Kudu ngapusi roso ning ati
Sak tenane kudu sabar nerimo
Ngempet loro jroning ati

Suwun dungamu nenangno atiku
Tansah ngilingne janji janjiku
Aku mung pingin kudu sabar nerimo
Mbesuk mugo tresno mulyo

Aku kerjo iki amung kanggo sliramu
Anakku lan kabeh kebutuhanmu
Percoyo tresno iki ra ono bedo
Masio tansah rekoso

Aku kerjo iki amung kanggo sliramu
Anakku lan kabeh kebutuhanmu
Percoyo tresno iki ra ono bedo
Masio tansah rekoso

Abot rasane ninggalne sliramu
Kudu ngapusi roso ning ati
Sak tenane kudu sabar nerimo
Ngempet loro jroning ati

Aku kerjo iki amung kanggo sliramu
Anakku lan kabeh kebutuhanmu
Percoyo tresno iki ra ono bedo
Masio tansah rekoso

Aku kerjo iki amung kanggo sliramu
Anakku lan kabeh kebutuhanmu
Percoyo tresno iki ra ono bedo
Masio tansah rekoso

Baca Juga : Lirik Lagu Tembang Kangen 2 - Tasya Rosmala