Lirik Lagu Tasya Rosmala - Masio Tansah Leloro



Judul Lagu : Masio Tansah Leloro
Ciptaan : -
Penyanyi : Tasya Rosmala
Genre : Dangdut

Lirik Masio Tansah Leloro - Tasya Rosmala


Abot rasane ninggalne sliramu
Kudu ngapusi roso ning ati
Sak tenane kudu sabar nerimo
Ngempet loro jroning ati

Suwun dungamu nenangno atiku
Tansah ngilingne janji janjiku
Aku mung pingin kudu sabar nerimo
Mbesuk mugo tresno mulyo

Aku kerjo iki amung kanggo sliramu
Anakku lan kabeh kebutuhanmu
Percoyo tresno iki ra ono bedo
Masio tansah rekoso

Aku kerjo iki amung kanggo sliramu
Anakku lan kabeh kebutuhanmu
Percoyo tresno iki ra ono bedo
Masio tansah rekoso

INTRO

Abot rasane ninggalne sliramu
Kudu ngapusi roso ning ati
Sak tenane kudu sabar nerimo
Ngempet loro jroning ati

Aku kerjo iki amung kanggo sliramu
Anakku lan kabeh kebutuhanmu
Percoyo tresno iki ra ono bedo
Masio tansah rekoso

Aku kerjo iki amung kanggo sliramu
Anakku lan kabeh kebutuhanmu
Percoyo tresno iki ra ono bedo
Masio tansah rekoso

Baca Juga : Lirik Lagu Tembang Kangen 2 - Tasya Rosmala

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.