16 Des 2017
Lirik Lagu Wes Jujur - Nella Kharisma

Judul Lagu : Wes Jujur
Ciptaan : Miswan Samudra
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Lagu Wes Jujur - Nella Kharisma

Sing tebeng aling aling
Yo wes jujur ambi riko
Apuo atin riko
Mageh sing percoyo

Wes cukup ulihe isun
Yakinaken awak riko
Dumageh nyimpen curigo
Welas sun tinggalno

Jujur nong ati nisun
Welas iki yo mung kanggo riko
Wes ketutup lawang ati nisun
Kanggo wong liyo

Jujur nong ati iki
Roso kangen isun yo mung riko
Sing kiro ono maning
Roso kangen nong wong liyo

INTRO

Sing tebeng aling aling
Yo wes jujur ambi riko
Apuo atin riko
Mageh sing percoyo

Wes cukup ulihe isun
Yakinaken awak riko
Dumageh nyimpen curigo
Welas sun tinggalno

Jujur nong ati nisun
Welas iki yo mung kanggo riko
Wes ketutup lawang ati nisun
Kanggo wong liyo

Jujur nong ati iki
Roso kangen isun yo mung riko
Sing kiro ono maning
Roso kangen nong wong liyo

Jujur nong ati nisun
Welas iki yo mung kanggo riko
Wes ketutup lawang ati nisun
Kanggo wong liyo

Jujur nong ati iki
Roso kangen isun yo mung riko
Sing kiro ono maning
Roso kangen nong wong liyo