Lirik Lagu Tau Manggon - Vita Alvia

Lirik Lagu Tau Manggon - Vita Alvia

Lirik Vita Alvia - Tau Manggon

Judul Lagu : Tau Manggon
Ciptaan : Miswan Samudra / Trio Mbonang
Penyanyi : Vita Alvia
Genre : Dangdut

Lyrics Tau Manggon

Riko tau nong urip isun
Tau ugo manggon nong atinisun
Tapi apuo riko tego ngelalekno
Demenan ambi wong liyo

Sing rumongso salah nyang riko
Ugo sing rumongso tau gawe duso
Tanpo sebab isun riko tinggalno
Sesandingan ambi wong liyo

Dudu maksut isun arep natoni riko
Tapi ati iki kadung kesengsem nong wong liyo
Ati bingung kudu milih sopo
Tego sing tego kudu ninggalno riko

I am sorry for hate you
Maybe this is the best way
I am leaving you for her
Once more i am sorry

Riko tau nong urip isun
Tau ugo manggon nong atinisun
Tapi apuo riko tego ngelalekno
Demenan ambi wong liyo

INTRO

Sing rumongso salah nyang riko
Ugo sing rumongso tau gawe duso
Tanpo sebab isun riko tinggalno
Sesandingan ambi wong liyo

Dudu maksut isun arep natoni riko
Tapi ati iki kadung kesengsem nong wong liyo
Ati bingung kudu milih sopo
Tego sing tego kudu ninggalno riko

I am sorry for hate you
Maybe this is the best way
I am leaving you for her
Once more i am sorry

Riko tau nong urip isun
Tau ugo manggon nong atinisun
Tapi apuo riko tego ngelalekno
Demenan ambi wong liyo

Sing rumongso salah nyang riko
Ugo sing rumongso tau gawe duso
Tanpo sebab isun riko tinggalno
Sesandingan ambi wong liyo
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.