15 Des 2017
Lirik Lagu Sepi Tanpo Kowe - Nella Kharisma

Judul lagu : Sepi Tanpo Kowe
Pencipta : Koming
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Sepi Tanpo Kowe - Nella Kharisma

Masihkah kau simpan rindu
Kanggo awakku ning njero atimu
Padane koyo sing tak rasakne
Tetep anget sampek seperene

Masihkah kau simpan rindu
Kanggo awakku ning njero atimu
Padane koyo sing tak rasakne
Tetep anget sampek seperene

Opo kowe ra reti rindu di dalam hati
Bergejolak setiap hari
Ra bakal iso ilang
Nganti besok ing jaman
Kukuh koyo watu karang
Aku sayang kowe
Aku butuh kowe
Ojo nganti aku di sepeleke
Aku terlahir hanya untukmu
Ku harap engkau juga rasakan itu

Tanpo kowe uripku rasane sepi
Berharap kamu di sampingku
Tanpo kowe uripku rasane sepi
Tanpo kowe dunyo ra ono arti

Tanpo kowe uripku rasane sepi
Berharap kamu di sampingku
Tanpo kowe uripku rasane sepi
Tanpo kowe dunyo ra ono arti

INTRO

Masihkah kau simpan rindu
Kanggo awakku ning njero atimu
Padane koyo sing tak rasakne
Tetep anget sampek seperene

Opo kowe ra reti rindu di dalam hati
Bergejolak setiap hari
Ra bakal iso ilang
Nganti besok ing jaman
Kukuh koyo watu karang
Aku sayang kowe
Aku butuh kowe
Ojo nganti aku di sepeleke
Aku terlahir hanya untukmu
Ku harap engkau juga rasakan itu

Tanpo kowe uripku rasane sepi
Berharap kamu di sampingku
Tanpo kowe uripku rasane sepi
Tanpo kowe dunyo ra ono arti

Tanpo kowe uripku rasane sepi
Berharap kamu di sampingku
Tanpo kowe uripku rasane sepi
Tanpo kowe dunyo ra ono arti