Lirik Lagu Remuke Ati - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Remuke Ati" dari Nella Kharisma. Lagu ini merupakan lagu dangdut koplo baru 2017. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Remuke Ati - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Remuk'e Ati


Judul lagu : Remuk'e Ati
Penyanyi : Nella Kharisma
Ciptaan : -
Genre : Dangdut

Lirik Remuk'e Ati


Mas rungokno jerit tangise ati iki
Nggreges ra karuan jebul sliramu mblenjanji
Mas rasakno loro atiku kepati pati
Yen kelingan janji tresnomu tekane mati

Kowe teko nggowo tresno
Kowe lungo ninggal loro
Tresnomu tak labuh neng segoro

Roso sayangku uwis mati
Ajur dadi remukan ati
Ati ora bakal ngemis
Welase tresno

Aku iso nggawe kowe loro
Lorone njarem neng njero dodo
Mergo ati wes ilang roso
Luwih becik aku lungo

Paribasan rogoku tak rewangi ngemboro
Jebul lamis tresnomu raiso di percoyo
Pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
Tatune loro siji ati kuciwo

Kowe teko nggowo tresno
Kowe lungo ninggal loro
Tresnomu tak labuh neng segoro

Roso sayangku uwis mati
Ajur dadi remukan ati
Ati ora bakal ngemis
Welase tresno

Aku iso nggawe kowe loro
Lorone njarem neng njero dodo
Mergo ati wes ilang roso
Luwih becik aku lungo

Mas kang mas sepurane yen aku ninggalke
Tresno suci sliramu amergo kahanane
Mas kang mas lorone atimu tak rungokke
Nanging wong tuwoku ra ngijinke

Kowe teko nggowo tresno
Kowe lungo ninggal loro
Tresnomu tak labuh neng segoro

Roso sayangku uwis mati
Ajur dadi remukan ati
Ati ora bakal ngemis
Welase tresno

Aku iso nggawe kowe loro
Lorone njarem neng njero dodo
Mergo ati wes ilang roso
Luwih becik aku lungo