Lirik Lagu Potretmu - Janur Kuning

Derese udan wengi iki Aku ngelamunke kowe Piye kahanane Tenane ora tak selaki Roso kangen ati Pancen ra iso ngapusi... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Potretmu
Ciptaan : Andi Zate & Jack CL
Penyanyi : Janur Kuning
Genre : Dangdut

Lirik Potretmu - Janur Kuning


Derese udan wengi iki
Aku ngelamunke kowe
Piye kahanane

Tenane ora tak selaki
Roso kangen ati
Pancen ra iso ngapusi

Lam laman ketok ketoken wae
Yen kangen opo ngene rasane

Opo kowe yo ngrasakne ngene
Suwene nganti tekan seprene
Suwene

Potretmu mesem karo aku
Koyo koyo ning sandingku
Nambani kangen atiku

Potretmu gantine awakmu
Saben aku mapan turu
Ra lali nyawang potretmu

INTRO

Derese udan wengi iki
Aku ngelamunke kowe
Piye kahanane

Tenane ora tak selaki
Roso kangen ati
Pancen ra iso ngapusi

Lam laman ketok ketoken wae
Yen kangen opo ngene rasane

Opo kowe yo ngrasakne ngene
Suwene nganti tekan seprene
Suwene

Potretmu mesem karo aku
Koyo koyo ning sandingku
Nambani kangen atiku

Potretmu gantine awakmu
Saben aku mapan turu
Ra lali nyawang potretmu

Potretmu gantine awakmu
Saben aku mapan turu
Ra lali nyawang potretmu

Potretmu

Potretmu

Baca Juga : Lirik Lagu Sangu Turu - Janur Kuning

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053