15 Des 2017
Lirik Lagu Nyikso Batin - Nella Kharisma

Judul Lagu : Nyekso Batin
Ciptaan : Yolanda NDX AKA
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Nyekso Batin - Nella Kharisma

Kesel atiku sabar ngerteni
Ngempet loroning ati
Tresno karo kowe opo kudu larane
Nangis batin nganti koyo ngene

Wes dek aku sing mundur
Ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
Jare cintane bubrah roso ati ra nggenah
Aku pengene pisah nanging sliramu wegah
Wes aku ra kuat aku tak sing minggat
Tresno iki udu dolanan loro atiku ra karuan

Tresno sing suci saikine ninggal janji
Tangise ati dadi bukti

Ra kuat aku nyekso batin ning atiku
Trimo o ketimbang dadi tambah loro

Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane

Wes dek ikhlasno aku
Mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
Tresno iki tak pendem sak jeroning ati
Ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
Njero dodo uwes nerimo
Aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
Aku tak sing lungo atiku loro

Tresno sing suci saikine ninggal janji
Tangise ati dadi bukti

Ra kuat aku nyekso batin ning atiku
Trimo o ketimbang dadi tambah loro

Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane

Wes dek ikhlasno aku
Mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
Tresno iki tak pendem sak jeroning ati
Ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
Njero dodo uwes nerimo
Aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
Aku tak sing lungo atiku loro

Tresno sing suci saikine ninggal janji
Tangise ati dadi bukti

Ra kuat aku nyekso batin ning atiku
Trimo o ketimbang dadi tambah loro

Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane

Ra kuat aku nyekso batin ning atiku
Trimo o ketimbang dadi tambah loro

Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane