Lirik Lagu Mending Pedot - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Mending Pedot" dari Nella Kharisma. Lagu ini merupakan lagu dangdut koplo jawa. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Lirik Nella Kharisma - Mending Pedot


Judul lagu : Mending Pedot
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Mending Pedot


Janji janji janji marang awakku
Nyatane mung palsu palsu seko lambemu
Sakjane aku ngerti kowe kui mung ngapusi
Nanging opo awak iki iseh tresno setengah mati

Aduh puyeng sirah iki
Mubeng ra karuen
Mikirke kowe cah bagus
Sing nggawe pikiran
Ning ngopo kok koyo ngene
Mben dino kok sepelekke

Opo ora mikir kowe ki sing tak tresnani
Opo uwes lali kowe ki sing tak enteni
Nanging kabeh janji kuwi wis ora terbukti
Mung nglarani ati pasrah karo sang Ilahi

Uwes cukup cukup cukup anggonmu leh sandiworo
Nek pancen ra tresno tresno luwih becik kowe lungo
Ra iso tepo sliro nggawe atiku nelongso
Mending pedot wae golek tresno sing liyane

Aku trimo pedot senajan rasane abot
Wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
Ati wes ra biso neruske dalane crito
Marang kowe cah bagus mergo janji palsumu

Wes cukup semene anggongku nyanding awakmu
Senajan rasa tresno iseh ono mring sliramu
Saiki kowe lungo seko adohing mripatku
Aku kudu kuat senajan pisahan ro awakmu

Ibarat tibo tasih ketiban ondo
Wes loro tambah di sio sio
Opo kowe kui wes ora mikir
Timbang ngrasake tresnomu aku trimo sumingkir

Janji janji janji marang awakku
Nyatane mung palsu palsu seko lambemu
Sakjane aku ngerti kowe kui mung ngapusi
Nanging opo awak iki iseh tresno setengah mati

Uwes cukup cukup cukup anggonmu leh sandiworo
Nek pancen ra tresno tresno luwih becik kowe lungo
Ra iso tepo sliro gawe atiku nelongso
Mending pedot wae golek tresno sing liyane

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053