Lirik Lagu Lakune Jodo - Fery

Sun biso maning sun bendung banyu moto Mergo wes dadi pastine isun kelangan riko Sak temene abot batin hang sun roso Nuruti paran hang wong tuwek karepno... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Lakune Jodo - Fery


Judul Lagu : Lakune Jodo
Ciptaan : Fery d'Bgundal'S
Penyanyi : Fery
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Lakune Jodo - Fery


Sun biso maning sun bendung banyu moto
Mergo wes dadi pastine isun kelangan riko
Sak temene abot batin hang sun roso
Nuruti paran hang wong tuwek karepno

Keliwat seru loro hang sun rasakno
Koyo koyo rogo iki wes pethal ambi nyowo
Arane welas suci kabeh wes sun korbano
Lilo sing lilo tapi kudu sun ikhlasno

Koyo nggayuh lintang nong angkoso
Lakune jodo sun lan riko akeh cubo
Ibarate koyo werane samudro
Sun langeni paran tah mungkin sun biso

Koyo nggayuh lintang nong angkoso
Lakune jodo sun lan riko akeh cubo
Ibarate koyo werane samudro
Sun langeni paran tah mungkin sun biso

INTRO

Keliwat seru loro hang sun rasakno
Koyo koyo rogo iki wes pethal ambi nyowo
Arane welas suci kabeh wes sun korbano
Lilo sing lilo tapi kudu sun ikhlasno

Koyo nggayuh lintang nong angkoso
Lakune jodo sun lan riko akeh cubo
Ibarate koyo werane samudro
Sun langeni paran tah mungkin sun biso

Koyo nggayuh lintang nong angkoso
Lakune jodo sun lan riko akeh cubo
Ibarate koyo werane samudro
Sun langeni paran tah mungkin sun biso
Sun langeni paran tah mungkin sun biso