15 Des 2017
Lirik Lagu Kangen Setengah Mati - Nella Kharisma

Judul Lagu : Kangen Setengah Mati
Ciptaan : Ali PX
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Lagu Kangen Setengah Mati - Nella Kharisma

Kerlap kerlip Lintang ono ring awang awang
Ngengetaken isun rikolo ambi riko
Semilire angin ono ring wayah bengi
Nambahi sepine ati hang mageh dewekan

INTRO

Kerlap kerlip Lintang ono ring awang awang
Ngengetaken isun rikolo ambi riko
Semilire angin ono ring wayah bengi
Nambahi sepine ati hang mageh dewekan

Duh nelongso rasane ati
Pingin ketemu tapi sing biso
Koyo dene mongso ketigo
Ngarepno banyu udan teko

Kangen iki setengah mati
Mung riko hang biso nambani
Sayang riko saiki nong endi
Wes suwe sun ngenten ngenteni

INTRO

Kerlap kerlip Lintang ono ring awang awang
Ngengetaken isun rikolo ambi riko
Semilire angin ono ring wayah bengi
Nambahi sepine ati hang mageh dewekan

Duh nelongso rasane ati
Pingin ketemu tapi sing biso
Koyo dene mongso ketigo
Ngarepno banyu udan teko

Kangen iki setengah mati
Mung riko hang biso nambani
Sayang riko saiki nong endi
Wes suwe sun ngenten ngenteni