Lirik Lagu Gregesi - Nella Kharisma



Judul Lagu : Gregesi
Ciptaan : R. Husin Albana
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Gregesi - Nella Kharisma


Nggereges kangen yen tak roso roso awakku
Wes koyo mabur jan mumbul mumbul aku
Mergane aku mendem cintamu
Mung tekamu sing iso ngobati nggregesku

Nggereges kangen sungguh aku nggereges padamu
Mergo esemmu marai meriang awakku
Eling naliko mbok kedepi aku
Njur jaremu forever cintamu

Rasane ngelayung mabur awakku
Mergo abot nyonggo roso kangenku
Ra ono liyo mung esemmu ning atiku
Sing marai nggreges kangen padamu

Opo ora keroso ning atimu
Yen tak rasakke nggreges awakku
Opo ora keroso ning batinmu
Aku nggreges meriang gara gara kamu

Kowe honeyku sing paling tak tresnani
Opo ra kroso ning kene tak kangeni
Sampek nggawe aku nggregesi
Cintaku rindu gelisah kabeh dadi siji

Nggereges kangen yen tak roso roso awakku
Wes koyo mabur jan mumbul mumbul aku
Mergane aku mendem cintamu
Mung tekamu sing iso ngobati nggregesku

Nggereges kangen sungguh aku nggereges padamu
Mergo esemmu marai meriang awakku
Eling naliko mbok kedepi aku
Njur jaremu forever cintamu

INTRO

Rasane ngelayung mabur awakku
Mergo abot nyonggo roso kangenku
Ra ono liyo mung esemmu ning atiku
Sing marai nggreges kangen padamu

Opo ora keroso ning atimu
Yen tak rasakno nggreges awakku
Opo ora keroso ning batinmu
Aku nggreges meriang gara gara kamu

Kowe honeyku sing paling tak tresnani
Opo ra kroso ning kene tak kangeni
Sampek nggawe aku nggregesi
Cintaku rindu gelisah kabeh dadi siji

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053