Lirik Lagu Don't Cry Maning - Della Monica

Wis wis gageo garing Ojo di kepusi ambi eluh maning Gage mesemo maning Ojo nangis maning riko wis sun sanding... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Don't Cry Maning - Della Monica


Judul Lagu : Don't Cry Maning
Ciptaan : Catur A / Nanang S
Penyanyi : Della Monica
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Don't Cry Maning - Della Monica


Wis wis gageo garing
Ojo di kepusi ambi eluh maning
Gage mesemo maning
Ojo nangis maning riko wis sun sanding

Wis wis gage leremno
Larane nong ati yo hang riko roso
Mung gedhene sepuro
Tulus atin riko mugo biso legowo

I Don't wanna hear you crying crying
Ojo ojo nangis maning
I Don't wanna hear you crying crying
Ojo ojo nangis maning

Isun wes rumongso salah
Ugo wes ngomong paran anane

Teko ati dudu mung teko ring lambe
Lan isun sing bakal munting
Don't worry about the thing
Don't worry about the thing

INTRO

Wis wis gage leremno
Larane nong ati yo hang riko roso
Mung gedhene sepuro
Tulus atin riko mugo biso legowo

I Don't wanna hear you crying crying
Ojo ojo nangis maning
I Don't wanna hear you crying crying
Ojo ojo nangis maning

Isun wes rumongso salah
Ugo wes ngomong paran anane

Teko ati dudu mung teko ring lambe
Lan isun sing bakal munting
Don't worry about the thing
Don't worry about the thing

I Don't wanna hear you crying crying
Ojo ojo nangis maning
I Don't wanna hear you crying crying
Ojo ojo nangis maning

Isun wes rumongso salah
Ugo wes ngomong paran anane

Teko ati dudu mung teko ring lambe
Lan isun sing bakal munting
Don't worry about the thing
Don't worry about the thing
Don't worry about the thing